Magamról

dr_galik_agnes

Dr. Gálik Ágnes vagyok, a szegedi József Attila Tudományegyetem Természettudományi Karán végeztem. Az egyetem befejezése után kutató munkát folytattam a szegedi TTK Szerves Kémiai Intézetében.
Kutatási témám a szteránvázas alapú gyógyszerek szerkezete és hatásainak vizsgálata volt, melyet doktori dolgozatomban foglaltam össze.

Tanulmányaim és munkásságom

A kutató munkám során tapasztaltam meg a kémiai anyagok veszélyes élettani hatásait. Ekkor kezdtem el az alternatív gyógymódokkal foglakozni, melyek kevésbé terhelik a szervezetet.

Jártam Távol-keleti országokban (India, Indonézia), ahol alkalmam volt tanulmányozni a szelídebb, hatékony gyógymódokat.

Természetgyógyász vizsgát tettem fitoterápiából és akupunktúrás addiktológiából. Évekig a Biovital-Melissa Egészség- és Wellnessközpontban végeztem diagnosztikai és gyógyító munkát.

Mint életmód tanácsadó több újság (Ideál Reforméletmód-magazin, Anyák Lapja, Baba Magazin, Patika Magazin) rendszeres írójaként számtalan cikkem jelent meg.

A Természetes Gyógyítás Alapítvány oktatási főigazgatója vagyok, ahol a leendő természetgyógyászok képzésében veszek részt. Az Anatómia alap modul oktatása mellett egyéb természetgyógyász és szakmai modulok képzésében is részt veszek.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Anatómiai, Sejt- és Fejlődésbiológiai Tanszékén Anatómiát, Szövettant oktattam.

A szem (oculus) szövettani vizsgálata során ismerkedtem meg az írisz szerkezetével, annak változásaival. Jelenleg – munkáim mellett – az írisz szövettani változásainak diagnosztikai jelentőségét is vizsgálom.

Rendszeresen végzek véranalíziseket, mely egyedülálló módszer az akut, a krónikus, illetve a még ki nem alakuló betegségek feltárásában.

A testi betegségek lelki okainak feltárásával, gyógyításával, lelki harmonizálásával is segítem a gyógyulás folyamatát.

Okleveleim

sotetlatoteru_veranalizis_oklevel oklevelek

Rendelőm

 

Eszközeim

Bach virágesszenciák

bach_viragesszenciak_1

Bioptron lámpa

bioptron_lampa

Biorezonanciás gép

biorezonancias_gep_dohanyzasrol_leszoktatashoz

Lézerterápiás készülék

lezerterapias_keszulek

Multi Biowave Generátor

multi_biowave_generator

Ocram készülék

ocram_keszulek

Orgon terápiás készülék

orgon_terapias_keszulek

Sötétlátóterű speciális mikroszkóp

sotetlatoteru_specialis_mikroszkop

Ultrahang készülék

ultrahang_keszulek

Voll készülék

voll_keszulek

mágnes terápia matrac

pulzalo_magnesterapias_keszulek

Megosztással az egészségért
  •  
  •  
  •