TERMÉSZETES GYÓGYÍTÁS
DR.GÁLIK ÁGNES
e-mail: galikdr@gmail.com
1122 Budapest, Városmajor utca 2. fsz. 4.
+36-20-9718015

Tekintse meg megújult weboldalamat!

Orgon terápia

Első alkalommal elvégezzük az állapotfelmérést, mely során feltárjuk a problémákat. Megbeszéljük a páciens számára legmegfelelőbb kezelési módot, melyet aztán rendszeresen nyomon követünk a további találkozások alkalmával.Az alapgép, maga az orgonsugárzó. Kristályalapokon muködo energiagenerátor, amely képes az emberi energiamező erősitésére és aktivizálására. Csak annyit tölt, amennyire szükség van, ezenkivül a sejteket, szerveket képes ellátni megfelelo információkkal, segitve a sejtek közti kommunikációt olyan esetekben, amikor az immunrendszer hibás.

A beteg szerv rezgése mindig eltér az egészséges szervétől, ezért fontos, hogy az elromlott rezgéseket helyrehozzuk. Felfoghatjuk úgy is, mint gy szinkronizáló rendszert. A sugárzót annyira pontosan be lehet hangolni, hogy mindössze három centiméteres érszakaszt is beprogramozhatunk, pl. érszukületnél, s ez ugyanúgy igaz az idegpályákra vagy bármely szerv esetén.

Milyen betegségek gyógyithatók hatásosan az orgonkészülékkel?

Hatékony vegetativ idegrendszeri zavarok, alvászavarok, ágybavizelés, sportsérülések, sziv és cukorbetegség, asztma, fáradékonyság, daganatos betegségek esetén. Valamint minden olyan esetben amikor erosíteni, regenerálni kell. Például: oxigénhiányos állapotból kialakult fogyatékosság,agyi katasztrófák utáni rehabilitáció, szívinfarktus utáni utókezelés.

Alkalmazása folyamatosan 2 hétig naponta egy-két alkalommal 15-30 percig ajánlott. Majd fenntartó kezelésként hetente 2-3 alkalom még szükséges. Használható a betegségek megelőzésére is. A megelőzés mindig sokkal egyszerűbb, mint ha utána kullogunk a történteknek.