TERMÉSZETES GYÓGYÍTÁS
DR.GÁLIK ÁGNES
e-mail: galikdr@gmail.com
1122 Budapest, Városmajor utca 2. fsz. 4.
+36-20-9718015

Tekintse meg megújult weboldalamat!

Tanulmányaim és munkásságomDr. Gálik Ágnes vagyok, a szegedi József Attila Tudományegyetem Természettudományi Karán végeztem. Az egyetem befejezése után kutató munkát folytattam a szegedi TTK Szerves Kémiai Intézetében.

Kutatási témám a szteránvázas alapú gyógyszerek szerkezete és hatásainak vizsgálata volt, melyet doktori dolgozatomban foglaltam össze.

A kutató munkám során tapasztaltam meg a kémiai anyagok veszélyes élettani hatásait. Ekkor kezdtem el az alternatív gyógymódokkal foglakozni, melyek kevésbé terhelik a szervezetet.

Jártam Távol-keleti országokban (India, Indonézia), ahol alkalmam volt tanulmányozni a szelídebb, hatékony gyógymódokat.

Természetgyógyász vizsgát tettem fitoterápiából és akupunktúrás addiktológiából. Évekig a Biovital-Melissa Egészség- és Wellnessközpontban végeztem diagnosztikai és gyógyító munkát.

Mint életmód tanácsadó több újság (Ideál Reforméletmód-magazin, Anyák Lapja, Baba Magazin, Patika Magazin) rendszeres írójaként számtalan cikkem jelent meg.

A Természetes Gyógyítás Alapítvány oktatási főigazgatója vagyok, ahol a leendő természetgyógyászok képzésében veszek részt. Az Anatómia alap modul oktatása mellett egyéb természetgyógyász és szakmai modulok képzésében is részt veszek.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Anatómiai, Sejt- és Fejlődésbiológiai Tanszékén Anatómiát, Szövettant oktattam.

A szem (oculus) szövettani vizsgálata során ismerkedtem meg az írisz szerkezetével, annak változásaival. Jelenleg - munkáim mellett - az írisz szövettani változásainak diagnosztikai jelentőségét is vizsgálom.

Rendszeresen végzek véranalíziseket, mely egyedülálló módszer az akut, a krónikus, illetve a még ki nem alakuló betegségek feltárásában.

A testi betegségek lelki okainak feltárásával, gyógyításával, lelki harmonizálásával is segítem a gyógyulás folyamatát.