TERMÉSZETES GYÓGYÍTÁS
DR.GÁLIK ÁGNES
e-mail: galikdr@gmail.com
1122 Budapest, Városmajor utca 2. fsz. 4.
+36-20-9718015

Tekintse meg megújult weboldalamat!

Mágneses akupunktúra Ocram-14 mágneses és elektro-akupunktúrás készülékkelAz állapotfelmérésnek megfelelően részletes javaslatot állítok össze, melyben a gyógyulás természtes anyagokat tartalmazó termékek segítségével történik

A terápia természetes, ősi, nagyon megbízható és teljesen fájdalmatlan módszer a test legkülönbözőbb formákban megnyilvánuló, saját energia-háztartási zavarainak a kezelésére. Alkalmazása során olyan betegek is meggyógyultak, akik esetében a hagyományos orvoslás nem járt eredménnyel.

Mit várhatunk a terápiás kezeléstől?

A kezelés során, az adott pontokat stimulálva a szervezet harmonikus működését, az egyensúlyt, ismét helyreállítjuk, illetve annak felborulását megakadályozzuk. Rendszeres használatával csökkenthetjük a súlyos betegségek kialakulásának esélyét, beleértve a daganatos (rákos) betegségeket is. Rendszeres használat alatt heti 2-3 alkalommal 15-30 perces kezelést értünk., ha a kezelést akkor kezdjük, mikor a betegség még nem alakult ki. A megelőző kezelések alatt egyetlen kísérő jelenség az, hogy tapasztalni lehet, hogy a használó napról-napra jobban van, előző fejfájásai elmúlnak, energiaszintje, munkaképessége hihetetlenül megnő. Betegség pedig akár évek, sőt évtizedek múlva sem jelentkezik. Ha már valaki megbetegedett, más súlyosabb stádiumban van, akkor a mindennap végzett kezelések (4-6 hét) indítják meg a gyógyulás folyamatát.

Kik nem alkalmazhatják ezt a kezelés?

  • akiknek a szervezetében beültetett szívritmusszabályozó van, mert a készülék mágneses hatása azt megállíthatja
  • terhes nőknél, mert a kezelés hatására vetélés következhet be
  • epilepsziás betegségben szenvedőknél
  • szellemi fogyatékos személynél
  • kommunikációra képtelen kisgyerekeknél


Fontos, hogy a szervezet egyensúlyban tartásával szinte minden betegség elkerülhető, vagy - ha már kialakult - az egyensúly helyreállításával rendbehozható!