Dohányzásról leszoktatás

Dohányzásról leszoktató terápia

Első alkalommal elvégezzük az állapotfelmérést, mely során feltárjuk a problémákat. Megbeszéljük a páciens számára legmegfelelőbb kezelési módot, melyet aztán rendszeresen nyomon követünk a további találkozások alkalmával.

Tájékoztató a kezelésről

Biorezonnanciás gép

A kezelést egy, a biorezonancia elvén működő készülék végzi, a testre rögzített elektródákon keresztül. A terápia teljesen fájdalommentes és semmilyen mellékhatása nincsen, így előzetes vizsgálat nélkül is bárki részt vehet a kezelésen. A kezelés időtartama kb. 25-30 perc.

A dohányzásról leszoktató terápiára jelentkezők egy csikket hoznak magukkal, melyet a készülék detekciós elektródjában kell elhelyezni annak érdekében, hogy a berendezés segítségével kideríthető legyen, melyik az a függőségi fajta, amit a legcélszerűbb befolyásolni a kezelés során.

A terápia sikerének érdekében 2, vagy 3 kezelésből álló kúrát alkalmazunk. A naponta elszívott cigaretták mennyiségétől függetlenül már az első alkalom is hatásos, a másik 2 kezelés csak a szenvedély kioltásának megerősítését szolgálja, illetve stresszoldó és méregtelenítő kúrát tartalmaz. Az első kezelést 24 órán belül követi a második, majd újabb 24 vagy 48 óra elteltével kerül sor a harmadik kezelésre, attól függően, hogy mennyire gyorsan reagál a szervezet a kezelésekre.

A kínzó nikotinéhség érzete a kezelést követő néhány órán belül elmúlik.

A kezelés méregtelenítő kúrával kombinált. A kezelés során a szervezetben felhalmozódott méreganyagok a veséken keresztül a vizelet útján távoznak. Ezért különös figyelmet kell fordítani a folyamatos folyadékpótlásra is.

A kezelés segít megszüntetni a megvonás miatt jelentkező feszültséget is!

Célszerű – nehogy saját reflexeinek essen áldozatul a jelentkező – minden egyes cigarettát eltávolítani önmaga környezetében. Érdemes és célravezető pótmegoldásokhoz folyamodni, így pl. rágógumi, napraforgómag, földimogyoró rágcsálása, stb.

Ezen terápiát csupán segédeszköznek kell tekinteni a dohányzásról való leszokásban. A teljes sikerhez nyilvánvalóan szükség van az Ön elszántságára és némi önfegyelemre is!

Mi fog történni a Testében?

A lényege ennek a fantasztikusan eredményes módszernek az, hogy minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, melyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák.Az egészséges, de legyengült rezgéseket felerősíti, a kóros, diszharmonikus rezgéseket pedig kioltja, majd ezeket a korrigált rezgéseket visszajuttatja a szervezetbe. Ön így mentesül a gyógyszeres kezeléstől és annak mellékhatásaitól. Nem juttatunk nikotint a szervezetébe annak érdekében, hogy leszokjon róla. A kezelés egyénre szabottan, fájdalommentesen és minden mellékhatás nélkül szünteti meg azokat a dohányzás okozta, a szervezetben meglévő információkat, amelyek a nikotin, és általában a cigaretta utáni vágy kialakulásáért és fenntartásáért felelősek. A nikotinéhség és a rágyújtás utáni késztetés a kezelést követően.

A biorezonancia kezelés egy olyan energetikai terápia, melynek során a kezelésben az emberi test elektromágneses rezgéseit hasznosítják.

Az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, illetve kioltás jelenségein alapul. Ennek során a kóros, diszharmonikus frekvenciákat a szervezetből elvezetik, ugyanakkor a meggyengült egészséges rezgéseket felerősítik. Amennyiben ismerjük egy, a szervezetben jelenlévő káros anyag pontos rezgésmintáját, akkor ezen rezgésminta inverz és felerősített formájával az eltávolítandó anyag kötéseiből felszabadítható, és a szervezetből kiüríthető.

Az általunk használt rezgések hatására a nikotin leszorul a kötőreceptorokról és néhány hét alatt a vizelettel kiürül. (A kiürülés meggyorsítható fokozott folyadékbevitellel. Ajánlott napi 2-3 liter szénsavmentes víz fogyasztása.)

A kezelés utén megszűnik a nikotinéhség, nem alakulnak ki az ismert elvonási tünetek. A páciens teste elfelejti, hogy valaha is találkozott a függést kiváltó nikotinnal.

Ha mégis rágyújtana, az első néhány szál rosszul esik.

Hasonló tüneteket tapasztalhat, mint amikor életben először gyújtott rá: émelygés, hányinger, köhögés, szédülés.

3-5 szál az a határ, amelyet átlépve annyi nikotin jut be szervezetbe, hogy a függőség újra kiváltódik.

Tehát elhatározásra szükség van!

Nem fogja kívánni, de a mozdulat, a “szertartás” ott fog motoszkálni a fejében. A kezelés egy nagy lökést ad, megszűnteti a nikotinfüggőséget!

DE!

A leszokáshoz az kell, hogy a volt dohányos ne engedje meg magának azt a luxust, hogy kíváncsiságból vagy gyengeségből újra rágyújtson.(max. 3 szál, de nem azonos napon) Leggyakoribb veszélyhelyzetek: reggeli kávé, stressz, buli, dohányzó pár, unalom.

A kezelésnek mellékhatása nincs, bármilyen gyógyszer szedése mellett is biztonságos!

Nem ajánlott:

  • Pacemaker
  • Nagyobb fém implantátum
  • Terhesség első 3 hónapja

Azok számára akik feszültségoldásra használják a cigarettát vagy akik antidepresszánsokat vagy hangulatjavító gyógyszereket használnak, kiegészítésként fülakupunktúrát is ajánlunk. Tartós tűket használunk amelyek 1-2 hétig is bennmaradhatnak a fülben. Így fokozhatjuk a méregtelenítést, a feszültségoldást és az anyagcsere gyorsításával csökkenthetjük az elhízás veszélyét.

Megosztással az egészségért
  •  
  •  
  •